Kako odabrati madrac?
Navigacija Pregled proizvoda

Brand MojSan®

Dostignuća branda MojSan®

MojSan® je domaći brand prisutan na domaćem ali i susjednim tržištima, prepoznatljiv po širokoj ponudi kvalitetnih proizvoda za spavanje, rokom isporuke od 7-10 dana, mogućnosti izrade vanstandardnih proizvoda po želji kupca sa istim rokom isporuke, kao i besplatnoj dostavi na adresu u okviru granica BiH

Poslovna strategija našeg branda je usmjerena na  postizanje potpunog zadovoljstva kupca prvenstveno zahvaljujući kvaliteti proizvoda te profesionalnom odnosu sa kupcima. 

Konstantna edukacija naših reprezenata je od samog početka bila u fokusu od strane managementa kompanije sa ciljem stručnog usavršavanja, prepoznavanja potreba kupca i zadovoljavanja istih čime smo postigli efekat samosvjesnosti kupaca o bitnosti kvalitetnog sna. 

Upravo zahvaljujući zadovoljnim kupcima smo postigli efekat koji je najbitniji u poslu koji radimo a to je preporuka i širenje pozitivnih iskustava o našim proizvodima od strane samih korisnika istih. 

Politikom preporučenih cijena smo uspjeli postići fer odnos prema svim našim kupcima, bez obzira na način plaćanja i mjesto prodaje. U vlastitim kanalima prodaje gdje je proizvode moguće kupiti putem platnih lista, na otplatu,  kreditiramo kupce vlastitim sredstvima do 12 mjeseci bez naknada, po istim-preporučenim cijenama, što je prepoznato i cijenjeno od kupaca širom BiH. 

Uvjereni u vrhunski kvalitet proizvoda kroz cjenovnu politiku smo postigli najbolji omjer uloženo dobiveno u korist kupca što nam predstavlja izuzetno zadovoljstvo. 

Proizvodi MojSan® i sama politika formiranja cijena je od samog početka bila koncipirana na način da nudimo visok nivo kvaliteta za cijenu koju plaća kupac. Odgovorno tvrdimo da bi proizvodi ovog nivoa kvaliteta repromaterijala i samog rada bili znatno višeg cjenovnog nivoa kod drugih ponuđača proizvoda sa istim karakteristikama. S obzirom na činjenicu da smo vlasnici fabrike pjene koja ulazi u sastav velikog dijela proizvoda iz našeg asortimana kao i činjenice da u proizvodnji koristimo najsavremenije mašine u ovoj industriji sa naglaskom na veću produktivnost, uspjeli smo cijene prilagoditi uslovima tržišta u BiH. MojSan®  od 2013. godine uživa status  Superbrands®, te je u društvu najznačajnijih regionalnih brandova. 

Vrijednosti branda MojSan®

MojSan®je dinamičan brand koji koristi vlastite marketing informacijske sisteme za kreiranje i poboljšanje proizvoda na zadovoljstvo svih interesnih grupa. Nudeći proizvode na rate preko platnih lista MojSan® kreditira kupce iz vlastitih sredstava za nabavku prizvoda koji su jako bitni za zdravlje i pravilan razvoj svakog od nas. Trenutno imamo plasiranih preko 1.000.000,00 KM u vrijednosti robe koje pokrivamo vlastitim sredstvima. Vođeni smo činjenicom da je madrac jedan od najpotrebnijih potrošačkih proizvoda, koristi se svakodnevno i vjerovatno ne postoji proizvod u domaćinstvu koji se toliko koristi ako znamo činjenicu da na njemu provedemo jednu trećinu dana. Pomoći kupcu odabrati odgovarajući madrac za njegovo vlastito dobro, i to mu dati do znanja, je princip koji trebamo slijediti. Prepoznati specifične potrebe kupaca te reagirati u skladu sa njima a sve sa ciljem njihovog zadovoljstva našim proizvodom, je strategija koja je oduvijek krasila brand MojSan®. Sresti korisnika vlastitih proizvoda i vidjeti mu osmijeh na licu nakon izvjesnog vremena je rezultat dobrog rada, zato spavajmo zdravo i pomozimo drugima da rade to isto!